Nieuwe naam: Confidi

Elke ondernemer of organisatie heeft een eigen uniek verhaal. Eén randvoorwaarde is daarbij voor iedereen gemeenschappelijk: jouw organisatie en privé situatie financieel gezond en sterk houden.

Wij zijn Confidi, voorheen Huisman Accountants, en we ontzorgen al meer dan 25 jaar ondernemers. We helpen jou en jouw organisatie om wensen en toekomstplannen te realiseren. Samenwerking en vertrouwen is onze basis: we luisteren met aandacht naar jouw verhaal en zoeken samen naar wat bij jou past. We zijn persoonlijk betrokken bij al onze klanten en trekken gewoonlijk jarenlang met ze op.

Confidi staat met een plezierig en hecht team voor je paraat. We helpen je de juiste weg te vinden in het woud van regelgeving en ondersteunen met een uitgebreid pakket van financiële dienstverlening. Zo helpen we je met de boekhouding en salarisadministratie, stellen jaarrekeningen en belastingaangiften op en zijn we op tal van terreinen een vertrouwde vraagbaak of sparringpartner.

We verdiepen ons in jouw situatie en jouw branche en willen weten welke ontwikkelingen er spelen. We houden in de gaten wat specifiek voor jou relevant is en brengen je daarvan op de hoogte. Onze jarenlange kennis en expertise binnen het mkb zetten we graag voor jou in, zodat je de financiën optimaal op orde hebt. Samen bereiken we dan de beste resultaten.

Wij zijn Confidi: Betrokken partner in financiële dienstverlening.

v.l.n.r.: Lisa, Gert, Carina, Mark, Christa, Gerbert.