Klanten

In plaats van iets over onze klanten te zeggen, kunnen we beter een aantal klanten zelf aan het woord laten.

Dit is wat klanten via Google over ons vermeldden:

“Ontzettend fijn, persoonlijk kantoor. Er wordt heel goed met je meegedacht en altijd dat ‘beetje extra’ gegeven. Zeer tevreden!!”

 

“Al jaren doen we zaken met Confidi. Ze zijn goed bereikbaar, helder in de communicatie en ze geven het idee alsof je hun enige klant bent. Grote pluim voor deze organisatie!”

 

“Een zeer toegankelijk kantoor met kennis van zaken. Korte lijnen en begrijpelijke taal. Kortom een echte aanrader!”

Onze klanten bestaan voornamelijk uit ondernemers, werkzaam in het MKB. Uiteraard speelt het zakelijke aspect in onze dienstverlening een belangrijke rol. Wij willen dat het goed gaat met jouw onderneming, dat je inzicht hebt in alle financiële aspecten die aan jouw bedrijf vast zitten en dat je de beste keuzes maakt op financieel en fiscaal gebied. Maar minstens net zo belangrijk als het bedrijf zijn voor ons de mensen achter het bedrijf. Daar doen we het voor. We willen hun wensen kennen, hun situatie, hun sterke en zwakke plekken en hun toekomstdromen. Dat stelt ons in staat jou het advies te geven dat bij je past.

Wij verzorgen vrijwel altijd naast de administratie en jaarrapportages van het bedrijf ook de IB-aangiften van de ondernemer of DGA zelf en zijn eventuele fiscale partner. Hoewel we er ons in de praktijk niet specifiek op richten, helpen wij ook particulieren met hun aangiften. Daarbij gaat het dan vaak om particulieren met een complex samengesteld vermogen of om particulieren die de regels te ingewikkeld vinden en slecht overweg kunnen met de huidige communicatiemiddelen die de belastingdienst voor de aangiften vereist.