Huisman wordt Confidi

Een nieuwe naam, hetzelfde gezicht.

Al jarenlang kennen jullie ons als Huisman Accountants. In 1997 startte Carina als Huisman Accountancy. Toen Gert in 2002 aanhaakte werd het Huisman Accountants. In 2013 is Mark den Uil als derde eigenaar toegetreden en inmiddels zijn we inclusief onze werknemers met ons zessen. De naam Huisman dekt de lading dus niet meer. Daar komt bij dat Carina haar periode als registeraccountant graag wilde beëindigen. En dan past ook de toevoeging Accountants niet meer. Er verandert niets aan onze kennis, werkwijze of kwaliteit. Door als enige medewerker van ons kantoor de accountantstitel te dragen, lag echter in bijna alle gevallen de eindverantwoordelijkheid bij Carina. En dus ook de eindreview van dossiers, rapporten en aangiften. Met deze stap komt er meer ruimte voor haar adviesfunctie.
Nu we vier hbo-opgeleide medewerkers in huis hebben, blijft de kwaliteit ook als administratiekantoor gewaarborgd. Daarvoor zijn we ook aangesloten bij de beroepsorganisaties RB en NOAB. Als erkenning voor onze fiscale betrouwbaarheid zijn we ook toegelaten tot het Horizontaal Toezicht convenant met de belastingdienst.

Vanaf 1 juli gaan we met hetzelfde team, op dezelfde locatie en tegen dezelfde voorwaarden verder als Confidi. Deze naam staat voor ons voor vertrouwen en tevredenheid. Confidi, betrokken partner in financiële dienstverlening. We hopen het vertrouwen en de tevredenheid op dezelfde wijze voor jullie waar te blijven maken.